Neuropsykiatrinen valmennus

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus

Ratkaisukeskeinen Neuropsykiatrinen valmennus eli nepsy valmennus (Coachin, ADHD-valmennus) on tuki muoto jolla pyritään vahvistamaan arjen sujuvuutta tilanteissa, joissa neuropsykiatriset oireet ja toiminnanohjauksen vaikeudet aiheuttavat haittaa toimintakyvylle ja arjen sujuvuudelle.

Tavoitteenani on luoda asiakkaan kanssa konkreettisia tavoitteita arjen hallintaan, opiskeluun, ihmmissuhteisiin. Lapsen ja nuoren kohdalla on tärkeää antaa tukea myös huoltajille ja koko perheelle.

Opiskelen neuropsykiatrisen valmentajan (nepsy -valmentaja) opintoja 30 OP ja Valmistun 09/2024. Teen tällä hetkellä opiskelijatyönä valmennuksia toimistollani Jyväskkylässä, Yliopistonkatu 30 C.

Minulla on asiakkaina nuoria aikuisia sekä jo pitkään työelämässä olevia aikuisia. Minun on mahdollista järjestää käynnit asiakkaan kotiin, työpaikalle, varhaiskasvatukseen, kouluun jne. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin kun luodaan rakenteita arjen tilanteisiin. 

Lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työtä minulla on kertynyt varhaiskasvatuksen opettajana 20 vuotta. Vahvuuksiani ovat perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sekä kohtaaminen ja vuorovaikutus kaiken ikäisten kanssa.