Asiakkaiden kokemuksia

Ratkaisukeskeinen työnohjaus

”Olemme viisihenkinen varhaiskasvatuksen tiimi ja aloitimme Eeva-Monican työnohjauksessa elokuussa 22. Työnohjauksessa olemme saaneet mahdollisuuden käydä ammatillista keskustelua työssä esiinnousseista haasteista luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Työnohjaus on ollut meille hengähdyspaikka kiireisen ja työteliään arjen keskellä, jossa olemme voineet pureutua ajan kanssa senhetkisiin puheenaiheisiin. Eeva-Monican lämmin ja rauhoittava olemus yhdistettynä vankkaan varhaiskasvatuksen asiantuntemukseen on yksi syy, jonka vuoksi jatkamme työnohjauksessa myös tulevana kevätkautena.”

Lämpimästi suositellen: Jämsän varhaiskasvatus, Juokslahden päiväkoti

”Olet Eeva-Monica positiivinen, miellyttävä ja luottamusta herättävä työnohjaaja. Olimme tyytyväisiä sinuun työnohjaajana. Tyyliisi antaa myös meidän käyttää tapaamisaikaa siihen mikä oli milloinkin pinnalla. Kuitenkaan et ole antanut meidän vajota enää alemmas, vaan jokainen työnohjauskerta päätettiin positiivisiin asioihin.

Loit meille mahdollisuuden purkaa henkistä painetta. Toit työnohjaajana uusia näkökulmia ja avointa keskustelua ajankohtaisista tiimille tärkeistä asioista. Oivalsimme oman ammatillisuuden ja vahvuuden, joka meillä on tiiminä sekä yksilöinä. Yhtenä tärkeänä oivalluksena on ollut; kokemus siitä kuinka olemme samassa ”veneessä” emmekä ole yksin asioiden kanssa.”

Laukaan Vanhus ja vammaispalvelut, Palvelupäällikkö Anne Mari Koukka ja asiantuntijatiimi

”Työnohjaajana Eeva-Monica olet avoin, luotettava ja huumorintajuinen. Osaat nauraa myös itsellesi. Sinulla on mielenkiintoinen ja innostava työskentelytapa. Annat tilaa, kuuntelet ja huomioit työnohjattavia sekä viet työnohjausta eteenpäin. Työnohjauksessa on hyvä ilmapiiri, jossa voi puhua avoimesti eri asioista. Case tilanteita on mahdollista purkaa ja niille annetaan sopivasti tilaaa. Olemme saaneet työnohjauksessa selvennettyä perustehtävää, huomioimme paremmin jokaisen erilaiset vahvuudet ja avoimuus on lisääntynyt sekä case keskustelut ovat keventäneet kaikkien oloa. Olemme oivaltaneet, että asioita voi työstää eri näkökulmista erillalisilla menetelmillä. Aistit nopeasti ryhmän ”hengen”.”

Suositellen, Päihdelääketieteen osasto

”Sain rohkeutta rajata omaa työtäni”

Varhaiskasvatuksen opettaja

”Ihanan joustavaa toimintaa ohjaajalta muuttaa ”lennosta” mutta silti hallitusti omia suunnitelmia, kun huomaa, ettei jokin toimi”

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

”Ensimmäistä kertaa minua ei ahdista kun lähden pois työnohjauksesta”

Sosiaaliohjaaja

”Ymmärsin kuinka tärkeää on tarkastella omaa perustehtävää oman esimiehen kanssa”

Päiväkodinjohtaja

”Olet rauhallinen ja kuunteleva työnohjaaja, osaat esittää tarkentavia kysymyksiä esim. mistä tämä johtuu?”

Koulukuraattori

”Sain oivalluksia kuinka voin muuttaa omaa suhtautumistani työhön”

Vammaispalvelun esimies

”Ihanan napakka ja tavoitteet asettava työnohjaaja”

Fysioterapeutti

”Vahvistit johtajuuttani tuomalla esiin esim. tunnejohtamisen huomioimisen”

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja